Programare la R.A.R.
Registrul Auto Român vă pune la dispoziţie această modalitate prin care obţineţi, simplu şi direct, o programare la o reprezentanţă R.A.R.
FOARTE IMPORTANT:
  • TELEFONUL dumneavoastră este posibil să nu fie compatibil cu acest sistem online. Vă recomandăm să NU FOLOSIŢI TELEFONUL deoarece va asumaţi riscul ca programarea să fie eronată (şi nu poate fi anulată ulterior). Modul de funcţionare Private / Incognito / Tracking Protection (al browserului dvs.) NU ESTE COMPATIBIL cu acest sistem online; este necesar ca browserul dvs. să ACCEPTE cookies pentru a obţine o programare
  • Vă rugăm să selectaţi cu atenţie activitatea dorită. În cazul în care încadrarea pe activitate a programării şi pe categorie a vehiculului (în funcţie de masa maximă totală autorizată) sau detaliile completate pe bilet nu sunt corecte, ne rezervăm dreptul de a vă REFUZA EFECTUAREA PRESTAŢIEI pentru care vă prezentaţi.
  • Aici se poate obţine o singură programare pe zi. Dacă doriţi să vă programaţi cu două vehicule, folosiţi serviciul telefonic unic - 021.9672
  • Call Center 021.9672 va opera telefonic pentru dumneavoastă progrămari, însă ne rezervăm dreptul de a ne limita la cel mult două vehicule pentru fiecare apel primit.
  • Verificaţi dacă aveţi o programare:

Vă rugăm să alegeţi reprezentanţa R.A.R. la care doriţi să vă programaţi:

Pentru Bucureşti - Griviţa
nu se acceptă vehicule cu masa peste 3,5 tone
Vehiculul dvs. are Carte de Identitate?
Cartea de Identitate a Vehiculului (C.I.V.)
este un document ce atestă identitatea vehiculului
şi este eliberat de Registrul Auto Român (R.A.R.).
sau